Service

SERVICE


Vorbasse Autoteknik er naturligvis garant for, at de reservedele og det udstyr, der bliver brugt under reparation eller montering, er af topkvalitet. Samtlige leverandører er blevet vurderet med stor omhu, og er udvalgt efter deltaljerede forskrifter. Dermed er du sikker på, at du får kvalitet til den helt rigtige pris hos Vorbasse Autoteknik.

Reservedele og biltekniske data
Vorbasse Autoteknik bruger  reservedele, der er af tilsvarende kvalitet, som din bil er "født" med. Derudover får du 3 års garanti på nye reservedele. 

Vorbasse Autoteknik har desuden adgang til biltekniske data, så du er sikret at din bil bliver serviceret fuldstændig, som bilfabrikkerne kræver for, at fabriksgarantien kan opretholdes.


Service
Du har, i henhold til gældende EU-regel* mulighed for at få din bil serviceret på Vorbasse Autoteknik i garantiperioden og samtidig beholde fabriksgarantien.

Vi servicerer bilen efter bilfabrikkernes forskrifter og anvender reservedele af tilsvarende kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken og opfylder dermed kravene jf. EU-reglementet.

Du kan derfor trygt få bilen serviceret hos Vorbasse Autoteknik.

Fejlfinding
Hos Vorbasse Autoteknik har vi altid avanceret testudstyr til rådighed til fejlfinding på alle biler, men testudstyr gør det ikke alene. Vore teknikere er uddannede fagfolk, som hver eneste dag arbejder med fejlfinding på biler.

Vi har mødt de fleste typer af fejl og vil hurtigt kunne finde og få rettet fejlen på din bil. Skulle fejlen være af en karakter, som vi ikke har mødt før, ja, så finder og retter vi også dén.
 

Duokumentation for udført arbejdeFor at bevare fabriksgarantien skal du kunne dokumentere, at du har overholdt de pligtige serviceeftersyn. Hos Vorbasse Autoteknik sørger vi for at stemple dit servicehæfte samt at du får udleveret et serviceskema, som bekræfter, at serviceeftersynet er udført ifølge fabrikkens forskrifter samt en udspecificeret faktura.