Styretøj

4-Hjulsudmåling

SPORING/ 4-HJULSUDMÅLING


Kører bilen ikke længere lige ud? Måske det er tid til en sporing.


Hvis bilen trækker til højre eller venstre og/eller dækkene ikke slides ens, kan det tyde på at bilens sporing ikke er i orden. Der er flere faktorer, der har indflydelse på, om bilen kører lige ud. Det kan f.eks. skyldes uregelmæssigt slid på dækkene eller at bilens geometri ikke er i orden.


Vi 4-hjulsudmåler med nyt digitalt Hunter udstyr, som sikrer dig, at bilens geometri er i orden.


Når bilens geometri er i orden, så slides dækkene ens. Det er ikke altid det opdages, hvis styretøjsvinklerne ikke er korrekte, men det kan tydeligt ses ved f.eks. sæsonhjulskifte, om dækkene bærer præg af unormalt slid.


Hvorfor skal biler 4-hjulsudmåles?


Bilen skal udmåles, når der ændres på bilens styretøj. Det kan være ved udskiftning af f.eks styrekugler, bærearme, tandstang mm. eller i tilfælde af, at man er uheldig at ramme en kansten, så kan der også ske ændringer på bilens styretøjsvinkler. Skulle du køre rundt med styretøj, som ikke står rigtigt, så er der mange penge at spare ved en udmåling og justering.


Hvordan udføres en Sporing?


En 4-hjulsudmåling/sporing udføres, ved hjælp af laser og sensorer på alle dæk, for at kontrollere om bilens hjul/styretøj har den korrekte vinkel i forhold til bilproducentens specifikationer. Hvis vinklerne skulle være forkerte, så justerer man dem.


Udstyret


Hos Vorbasse Autoteknik har vi investeret mange penge for at være førende i Vorbasse. Derfor kan vi sige, at vi er de eneste i Vorbasse, der har det nyeste og mest avancerede udstyr til udførsel af 4-hjulsudmåling.

Er du i tvivl eller har en mistanke om ubalance, så ring eller kig forbi, så hjælper vi dig med problemet.

Sporing:


  • Kontrol måling af styretøj                           245,00 kr.
  • Kontrol måling af styretøj + justering        795,00 kr.